Tandkrone der styrker svage og udsatte tænder

Har du fået en rodbehandling, vil din tand efterfølgende være svækket og med risiko for at knække, og det kan i mange tilfælde være nødvendigt at påsætte en tandkrone i porcelæn efterfølgende for at beskytte din tand. En tandkrone kan også være nødvendig ved misdannelse eller store fyldninger.

Vi tilbyder påsætning af en tandkrone i vores tandklinik i Aalborg Øst. Den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Aalborg, Gistrup, Klarup, Storvorde eller andre omkringliggende områder. Vi har gratis parkering, så du nemt kan komme til klinikken i din bil, og ellers stopper bus 17 lige ude foran vores klinik.

Vælg mellem forskellige materialer

En tandkrone kan fremstilles i forskellige materialer, herunder bl.a. porcelæn, metalkeramik eller guld. Hvad der er den bedste løsning for dig afhænger både af, hvor i tandsættet tandkronen skal placeres samt af dit budget. Uanset hvad hjælper vi dig dog med at påsætte en smuk og holdbar tandkrone, der passer til din tand.

En porcelænstandkrone kan enten fremstilles i 100 % porcelæn, eller den kan placeres på et stykke metal. Porcelænstandkroner fremstilles i hvidt, tandfarvet porcelæn, så kronen både ligner og føles som din egen naturlige tand. Inden påsætningen er det nødvendigt at slibe den pågældende tand, så tanden ender med at have den rigtige størrelse og form, når den nye tandkrone bliver påsat. Dette vil normalt foregå under lokalbedøvelse.

Hvad koster en tandkrone?

Vores priser på en tandkrone afhænger bl.a. af, hvilket materiale du vælger, og hvor mange kroner du skal have lavet på samme tid. 

Har du fx fået flere rodbehandlinger, kan det være nødvendigt med samme antal tandkroner. 

Bestil en tid til en undersøgelse hos os

Ønsker du en konkret pris på at få påsat en krone på tand, så kan du med fordel ringe til os på tlf. 98 15 81 82 for at bestille en tid til en undersøgelse. 

Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på e-mail mail@tand-saltumvej.dk.

Har du spørgsmål?

Spørg tandlægen

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du har behov for, inden du bestiller tid, så ring til os på telefon 98 15 81 82, eller skriv til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​God behandling

Vi behandler vores patienter, som vi selv ønsker at blive behandlet.

Moderne faciliteter

I vores klinik har vi de mest moderne værktøjer og udstyr.

​Gratis parkering

Vores klinik tilbyder gratis parkering, når du skal til behandling.

​Nem tilkørsel

Bus 17 holder lige ude foran døren til vores klinik i Aalborg Øst.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, så er du velkommen til at skrive til os. Vi forsøger at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tandlæge Per Gaunø Jensen ApS

Saltumvej 2, ​9220 Aalborg Øst

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 15 81 82

✉ E-mail: mail@tand-saltumvej.dk

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 17:00​

Tirsdag

08:00 - 16:00​

Onsdag

08:00 - 16:00​

Torsdag

08:00 - 16:00​

Fredag

08:00 - 15:30​

Find vej til klinikken