Tandimplantat der ligner dine naturlige tænder

Mangler du en tand, og kunne du tænke dig at få dit flotte smil og sunde bid tilbage, så kan et tandimplantat være den rette løsning for dig. Et tandimplantat kan påsættes der, hvor du mangler en tand, og det fungerer som en kunstig tandrod. 

Oven på det nye implantat påsættes en kunstig ny tand, og det er i mange tilfælde den bedste løsning, du kan få, hvis du ønsker en langsigtet løsning, som ligner dine egne naturlige tænder.

Vi har mange års erfaring som tandlæge, og vi kan påsætte et tandimplantat, hvis du mangler en tand, så du kan få dit smil igen. Vi samarbejder med specialtandlæger med stor erfaring i kirurgi, som vil udføre den indledende indsættelse af titaniumimplantatet inden der påsættes en porcelænskrone ovenpå på vores klinik. 

Vores klinik er centralt beliggende i Aalborg Øst, og der er gode tilkørselsforhold, uanset om du kommer i bil eller bus. 

Kommer du i bil, kan du holde på vores gratis parkeringspladser.

Hvis du kommer i bus, stopper bus 17 lige ude foran vores klinik. 

Hvad koster tandimplantat?

Vores priser på et tandimplantat afhænger af flere forskellige faktorer, herunder hvor mange implantater du skal have påsat. 

Har du brug for flere nye tænder, og ønsker du en pris på forhånd, udarbejder vi gerne et samlet prisoverslag på den rette løsning. 

Kontakt os og få smilet tilbage

Drømmer du om at få dit flotte smil tilbage, så kontakt os og bestil tid til en undersøgelse eller en påsætning af et tandimplantat. 

Du kan enten ringe og bestille tid på tlf. 98 15 81 82, eller du kan skrive til vores e-mail mail@tand-saltumvej.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Spørg tandlægen

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du har behov for, inden du bestiller tid, så ring til os på telefon 98 15 81 82, eller skriv til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​God behandling

Vi behandler vores patienter, som vi selv ønsker at blive behandlet.

Moderne faciliteter

I vores klinik har vi de mest moderne værktøjer og udstyr.

​Gratis parkering

Vores klinik tilbyder gratis parkering, når du skal til behandling.

​Nem tilkørsel

Bus 17 holder lige ude foran døren til vores klinik i Aalborg Øst.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, så er du velkommen til at skrive til os. Vi forsøger at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tandlæge Per Gaunø Jensen ApS

Saltumvej 2, ​9220 Aalborg Øst

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 15 81 82

✉ E-mail: mail@tand-saltumvej.dk

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 17:00​

Tirsdag

08:00 - 16:00​

Onsdag

08:00 - 16:00​

Torsdag

08:00 - 16:00​

Fredag

08:00 - 15:30​

Find vej til klinikken