Påsætning af en tandbro ved mistede tænder

Har du mistet en eller flere af dine tænder, så kan du få påsat en tandbro, der fastgøres på de tilstødende tænder. En tandbro føles som helt naturlige tænder, og den kan ikke tages ud. En bro laves i porcelæn så den i farve og form svarer fuldstændigt til de øvrige tænder.

Let tilgængelig klinik med moderne faciliteter

Vi tilbyder påsætning af en tandbro i vores klinik i Aalborg Øst, som et let tilgængelig, hvis du fx kommer i bil eller med bus fra Aalborg, Klarup, Storvorde, Gistrup eller andre omkringliggende områder. Bus 17 stopper lige ved døren, og vi har gratis parkering, hvis du kommer i bil. 

Påsætning af bro ved tandlæge i Aalborg

Vi har moderne faciliteter, og det er meget vigtigt for os at behandle alle vores patienter på samme måde, som vi selv gerne vil behandles, når vi er i deres sted. Derfor tager vi også særlige hensyn, hvis du fx lider af tandlægeskræk, men også hvis du blot er nervøs for at gå til tandlægen. 

Hvad koster en tandbro?

Vores pris på en tandbro afhænger bl.a. af, hvilken tand du har mistet. Efter vi har undersøgt dig, udarbejder vi gerne et prisoverslag til dig på den tandbro, du har behov for. 

Tandklinik i Aalborg Øst

Kontakt os og bestil tid til en behandling

Har du nogle spørgsmål omkring selve behandlingen eller vores priser, er du velkommen til at skrive til vores e-mail mail@tand-saltumvej.dk eller ringe til os på tlf. 98 15 81 82. Ønsker du at bestille en tid til behandling, kan du med fordel kontakte os telefonisk. 

Har du spørgsmål?

Spørg tandlægen

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du har behov for, inden du bestiller tid, så ring til os på telefon 98 15 81 82, eller skriv til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​God behandling

Vi behandler vores patienter, som vi selv ønsker at blive behandlet.

Moderne faciliteter

I vores klinik har vi de mest moderne værktøjer og udstyr.

​Gratis parkering

Vores klinik tilbyder gratis parkering, når du skal til behandling.

​Nem tilkørsel

Bus 17 holder lige ude foran døren til vores klinik i Aalborg Øst.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, så er du velkommen til at skrive til os. Vi forsøger at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tandlæge Per Gaunø Jensen ApS

Saltumvej 2, ​9220 Aalborg Øst

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 15 81 82

✉ E-mail: mail@tand-saltumvej.dk

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 17:00​

Tirsdag

08:00 - 16:00​

Onsdag

08:00 - 16:00​

Torsdag

08:00 - 16:00​

Fredag

08:00 - 15:30​

Find vej til klinikken